Despre noi

In anul 1996 s-a infiintat SC Hal Auto Service SRL, societate comerciala cu capital integral romanesc. La data infiintarii, activitatea de baza a fost intretinerea si repararea autovehicolelor, reparatii caroserie / tinichigerie si vopsitorie. Dupa cativa ani a extins domeniul de activitate prin comercializarea de piese consumabile si accesorii auto care se desfasoara in firma.

In anii urmatori, a urmat modernizarea atelierelor de mecanica, tinichigerie si vopsitorie prin achizitionarea de utilaje noi si performante (elevatoare, stand reglare directie, cabine de vopsit, tester auto si tester auto Fiat original, servicii ITP - Inspectie Tehnica Periodica, incarcari cu freon, stand pentru reglaje frana, stand pentru redresare caroserie) si in acelasi timp perfectionarea personalului prin participarea acestuia la diferite cursuri de specializare.

"

SERVICE AUTO

Oferim calitate pentru o gama larga de servicii, adaptabile la o varietate de autovehicule.Toate actiunile si lucrarile desfasurate in incinta Hal Auto-Service sunt autorizate conform legii.

INSPECTIE ITP

Identificarea masinii (seria caroseriei si a motorului), testul de poluare si a sistemului de franare, verificare instalatie electrica

CONSULTANTE DAUNE

Consiliere pentru daune auto si constatare cu toate societatile de asigurari: polite asigurari auto, viata, locuinta 0264.456.261 sau 0756.871.970

Activitatile de reparatii si intretinere se realizeaza cu personal specializat si cu o inalta pregatire profesionala, care utilizeaza dotarile de ultima generatie in domeniu: tester motor, tester directie, aparat pentru reglarea farurilor, dispozitive de echilibrare si geometrie roti, robot si masa de redresat caroserii, aparate de sudura prin puncte, cabine de pregatire pentru vopsit, cuptor de vopsit, aparatura de incarcat clima, etc.
Director Economic: Hathazi Alexandru

Top