Vopsitorie

"

SERVICE AUTO

Oferim calitate pentru o gama larga de servicii, adaptabile la o varietate de autovehicule.Toate actiunile si lucrarile desfasurate in incinta Hal Auto-Service sunt autorizate conform legii.

INSPECTIE ITP

Identificarea masinii (seria caroseriei si a motorului), testul de poluare si a sistemului de franare, verificare instalatie electrica

CONSULTANTE DAUNE

Consiliere pentru daune auto si constatare cu toate societatile de asigurari: polite asigurari auto, viata, locuinta 0264.456.261 sau 0756.871.970

Lucratorii nostri specializati in vopsitorie auto isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice
tehnologii.

O foarte mare importanta o are pregatirea autovehiculului pentru vopsire, de aceea aceasta se face in zone speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, astfel se mentine o curatenie impecabila fara urme de praf.

Echipamentele pneumatice pentru slefuit sunt racordate la grupul central de aspiratie, acesta protejand caroseria impotriva gazarii cu fuller.

Uscarea rapida si in profunzime a chitului si a fullerului se realizeaza cu ajutorul lampilor cu unde infrarosii.

Izolarea vehiculului in timpul efectuarii vopsirii se face integral, indiferent de numarul elementelor vopsite.

Aerul folosit la uscarea vopselei este filtrat pentru a se evita depunerea de impuritati sau de particule de apa pe suprafetele vopsite.

Atelierul este dotat cu standuri de preparare a vopselelor, toti specialistii nostri in vopsit detin atestate de calificare.
Si in acest caz experienta multimarca este de un real folos tinand cont ca fiecare producator auto are retete proprii de culoare.

Top